Kjøkkenglass


Glass over kjøkkenbenken er en fin måte å pynte opp på kjøkkenet, samtidig som det er praktisk og lett å holde rent. Det beskytter veggen mot vannsøl og sprut fra komfyren.

Det er anbefalt å bruke herdet glass over kjøkkenbenken. Dette fordi det er 4-5 gnager sterkere enn vanlig glass, og at det tåler store temperaturbelastninger som det vil være bak komfyren.

Det vanligste er å bruke klart glass som er herdet. Men det er flere muligheter. Ekstra klart glass er fint om du har en lys tapet eller maling på veggen. Dette glasset er fargeløst, og fargen bak oppfattes som mer riktig. Det samme ekstra klare glasset er også godt egnet hvis vi velger å male lyse farger på glassets bakside. Vi maler glass i alle farger som kan blandes hos fargehandelen.

Glassene kan enten festes med pynteskurer eller limes fast til veggen.

Vi kan også bore hull til kontakter, lage utsparinger til ventilatorer eller til skruefester.

Det er også mulig å få ditt helt eget motiv på glasset. Send oss et bilde eller en tegning, så kan vi printe dette rett på glasset eller legge en folie med bildet på baksiden.

Adresse: Trælleborgodden 10, 3112 TØNSBERG - Telefon: 33 30 09 60 - Fax: 33 30 09 51 - E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.