Vindusglass

vindusglass

Tradisjonelt har et vindu vært noe som beskytter mot vær og vind og som slipper dagslys inn i våre hjem. Dagens isolerglass har fortsatt denne egenskapen, men det er mengder av andre funksjoner et vindu kan ha.

Et vindusglass kan etter dagens standard ha en isoleringsevne som er like god som resten av huset. Det kan i tillegg ha funksjoner som slipper inn ekstra mye dagslys eller hindrer at for mye dagslys og varme slipper inn. Vindusglasset kan ha en brannhemmende funksjon, virke støydempende mot trafikk støy eller annet støy. Vindusglasset kan også være beskyttende mot innbrudd, beskytte mot personskade og ha en rekkverksfunksjon.

Mange av disse forskjellige funksjonene kan kombineres i en og samme vindusrute. Ta kontakt med oss for å hjelpe deg med å skreddersy en rute til ditt behov.

Det er viktig å merke seg at en vindusrute med god isoleringsevne kan dugge på utsiden ved spesielle værforhold.

Adresse: Trælleborgodden 10, 3112 TØNSBERG - Telefon: 33 30 09 60 - Fax: 33 30 09 51 - E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.